1
Blat: migdale, caju, ovaz, curmale, ulei de cocos.
2
Crema: ciocolata cu lapte, caramel, smantana, unt, vanilie, nuci.
3
Decor: nuci pecan.

Creatori de Eclarts, fuziunea noastra originala, perfecta intre ecler si tarta

Aflați mai multe

Numele Eclart este derivat din alăturarea a două cuvinte ce provin din limba franceză „eclair” – prăjitură în formă alungită, umplută cu cremă și acoperită cu glazură de șerbet, ciocolată etc. și cuvântul „tarte” – prăjitură făcută dintr-un strat subțire de aluat fraged, acoperit cu fructe și cu cremă. Dorința de inovația s-a transformat în fuziunea dulce dintre eclere și tarte.
Toate produsele noastre sunt făcute artizanal din pasiune și dragoste, în laboratorul nostru propriu, unde inspirația din tradiția veche franceză cu metodele clasice împreună cu imaginația și dorința de a crea ceva nou, unic chiar, dau naștere produselor noastre.
Am eliminat blatul tradițional și am adăugat blatul nostru perfect echilibrat din migdale, caju, fulgi de ovăz, curmale și ulei de cocos care este baza noastră sănătoasă. Cremele noastre nu au extra zahăr adăugat, făină, ouă, arome artificiale, gelatină etc. sunt compuse din ingrediente naturale sănătoase de la cei mai buni producători cu tradiție.
Avem trei tipuri de creme, prima este compusă din crema de brânză Philadelphia care este încorporată în ciocolată Callebaut sau Cacao Barry pentru a crea cea mai bună cremă de brânză unde gustul atinge noi valențe nemaidescoperite. Tot aici avem inovația noastră mousse-ul din crema de brânză, unde am reușit să dăm naștere unui gust rafinat.
A două crema este ganache-ul de ciocolată, fie că vorbim de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte sau ciocolată albă, unde am reușit să încorporam cel mai bun și natural piure din fructe 100%. Caramelul este făcut în casă, din integrarea a două tipuri de zahăr brun, cel mai bun unt natural și cea mai bună smântână naturală pentru frișcă de la Elle&Vîre Professionnel.
Nielsen-Massey pure vanilla extract , este vanilia adăugată în produsele noastre, și este cea mai bună de pe piață în întreagă lume.
A treia crema folosită este mousse-ul de ciocolată pe care noi reușim să-l facem fără gelatină, este doar din cea mai bună ciocolată și cea mai bună smântână naturală pentru frișcă.

Ne bucurăm de ceea ce facem și am dori să împărtășim acest concept unic cu tine, mereu gata pentru o aventură și pentru a descoperi magia gusturilor și aromelor.
Laborator propriu – Creatori de tarte și Eclarts originale din cele mai bune ingrediente.

CE SPUN ALȚII DESPRE NOI
Apariții media