92065691 Yi56by2stpflhmlzoh Cmc8iqae7cbpmi80hvmvw9a4

Despre Noi

Eclarts este prima și singura patiserie/cofetarie din lume care este specializată în fuziunea dintre tartele și éclerele tradiționale. Este viziunea futuristă a Pastry Chef Papu, absolvent al prestigiosului Institut Culinaire Disciples Escoffier și cu diplome de excelență de la Escola d’Hosteleria Hofmann, prima scoala culinara din Europa si unica din peninsula Iberica acreditata cu o stea MICHELIN. Prin măiestria sa, a reușit să combine tehnicile tradiționale și moderne ale patiserie franceze pentru a face toate Eclarts-urile noastre cu adevărat unice și pentru a satisface cele mai exigente papile gustative.
Unul dintre secrete constă în ingredientele de cea mai înaltă calitate, care au fost atent selectate pentru a completa arta cu care sunt create.
Ciocolata folosita este Cacao Barry, Callebaut si Valrhona, iar noi folosim numai produse lactate de la Elle&Vire.Toate produsele noastre sunt realizate artizanal zi de zi in laboratorul nostru propriu, de la blaturi pana la decorurile de ciocolata, totul este realizat de Pastry Chef Papu alaturi de echipa lui.

De asemenea, este foarte important de menționat că în Eclarts  nu se adauga zahar, dulcele provine exclusiv din ciocolată și din fructele folosite.

Avem cea mai mare varietate din lume când vine vorba de dulciuri, acest număr ajunge la 50 de Eclarts, împărțite în 7 categorii
ATENTIE! Nu sunt eclere sau prajituri traditionale sunt cu totul si cu totul ceva nou si unicat asa ca uitata tot ce ai gustat  pana acum si pregateste-te pentru ceva electrizant de gustos.
Trebuie doar sa iti gasesti preferatele Eclarts din cele 50 de sortimente.

Acestea sunt cele 7 categorii care alcătuiesc cele 55 de Eclarts unice în lume, ceea ce ne plasează între primele dintre cele mai bune mărci de pe piața deserturilor.
Prima categorie - Origini
Prima categorie - Origini

Reprezintă primele 14 Eclarts create, de aici si numele de „origini”,  cu blatul unic de caju, migdale, ovăz, curmale și ulei de cocos.

A doua categorie - Mousse din cremă brânză
A doua categorie - Mousse din cremă brânză

Aici găsiti 7 Eclarts pe bază de mousse din cremă de branză pe blat de 5mm facut din biscuiti de casa cu produse cunoscute, precum; Kit Kat, Nutella, Oreo, Toblerone, Nesquik, Biscoff și Lions. Este o categorie care schimbă traditionalul cheesecake cu reteta noastra unica unde am reusit sa aducem o textura noua mai fina, mai usoara, acestui traditional desert.

A treia categorie - Mousse catifelat
A treia categorie - Mousse catifelat

15 Eclarts din cea mai fină cremă mousse creată vreodată veți găsi în această categorie, de la unicatul popcorn caramelizat  până la unul dintre cele mai vândute Eclarts de fistic și zmeură. Blatul  este făcută din biscuiți digestivi cu susan, care îi dă semnătura sa unică.

A patra categorie - Namelaka de fructe
A patra categorie - Namelaka de fructe

Poartă numele dupa tipul de cremă folosit si se bazează pe fuziunea perfectă intre fructe, precum nuca de cocos cu ananas sau fructul pasiunii cu mango. Blatul este foarte des intalnit in cofetariile franceze si se numeste sable, insa reteta este modificată pentru a fi mai moale dar in acelasi timp crocant.

A cincea categorie - Eclarts BIO
A cincea categorie - Eclarts BIO

Produsele Eclarts BIO sunt făcute exclusiv din ingrediente atestate si certificate bio.

A șasea categorie - Eclarts 100% fără zahăr
A șasea categorie - Eclarts 100% fără zahăr

Este categoria creată 100% fără zahăr care poate fi consumată de persoanele care suferă de diabet sau alte probleme de sănătate care au interzis consumul de zahăr, dar este consumată și de persoanele care țin dietă. Indulcitorul din ciocolata Callebaut este Maltitol

A șaptea categorie - Ciocolată neagră de Origini
A șaptea categorie - Ciocolată neagră de Origini

Este categoria creată pentru iubitorii de ciocolată neagră, și nu orice ciocolată neagră, din boabe de cacao provenite dintr-o singură regiune din aceeasi plantatie pentru a aduce o diversitate de arome care provin din fiecare origine specifică și genetică a boabelor. Blatul este un biscuit de cacao facut in casă cu susan negru care completează perfect întregul Dark Eclarts.

Upcoming

Lucrăm deja la cea de-a opta categorie – Eclarts Vegan, care va avea 5 produse, care vor aduce numărul la 55 de Eclarts.